Wall & Vivien

 

Teater Wall & Vivien har under 20 år utvecklat sitt eget koncept för interaktiv teater. Våra föreställningar och events är speciellt anpassade för både konferensgrupper och privata sällskap, och erbjuder underhållning med igenkänningshumor och spontana insikter.

©Barbro Vivien

Interaktiv teater

Allt sker i samspel med er. Våra skådespelare är specialister på interaktion, vana att locka fram de roligaste och mest fantasifulla sidorna hos publiken. Ta tillfället i akt att lära känna nya sidor av dina kolleger… och se dig själv med nya ögon!

En interaktiv teaterupplevelse stimulerar kreativiteten, fungerar sammanhållande i arbetsgruppen och skapar gemensamma minnen. Innehållet i våra koncept går att anpassa efter temat på konferensen, ett effektivt sätt att nå fram med ett budskap i avspänd och underhållande form.

©Barbro Vivien

Det personliga mötet

Som publik interagerar man i rollen som sig själv, var och en på sina villkor. Genom samspel och skratt och i mötet med skådespelarna lär du dig mer om dina kolleger – hur de kommunicerar, hur ni kan utveckla ert samarbete och komplettera varandra.

Interaktionen gör att varje föreställning och varje möte är unikt. Tillsammans skapar vi en upplevelse som ger nya perspektiv.