Improvisation workshop

IMPROVISATION

agera i nuet

Improvisationsteater är ett effektivt och underhållande verktyg för teambuilding, kommunikation, stresshantering – eller bara på kul! Med övningar och enkla teatertekniker skapar vi en avspänd och kreativ stämning utan prestationskrav.

Själva grunden i improvisation är att agera i nuet. Vi tränar lyhördhet när vi tar emot och bejakar impulser från varandra.

Målet är att våga följa spontana infall, släppa självkritiken, vara kreativ och närvarande. Genom samarbete och skratt ser vi nya sidor av våra arbetskamrater. Vi lär oss mer om vilka de är och hur de kommunicerar, hur vi kan utveckla samarbetet och komplettera varandra.

Vi kan skräddarsy ett upplägg för er, med den blandning ni önskar av workshop där ni deltar själva, och underhållning i form av en improshow. Har konferensen ett tema, eller finns det kanske en problematik ni vill belysa? Då integrerar vi gärna detta i upplägget.

Kommunikation, retorik, personalutveckling och gruppdynamik är några av de ämnen vi arbetar med, där vi använder humor som dörröppnare och grogrund för diskussioner. Våra kurser inom personalhantering och personalutveckling bygger på att medvetandegöra dolda fenomen. Vi blandar in komiska element för att tydliggöra klassiska missförstånd i arbetsvardagen.

Vi tar fram förslag på ett upplägg utifrån Era behov och önskemål.