Undercover-gästen

Vill du ge dina kollegor en överraskning?undercover_guest_infoblad_web

Låt en av våra karaktärer förgylla din fest eller konferens. Vi har gjort infiltrationskomik på after work, middagsbjudningar, släktträffar, bröllop och konferenser.

Infiltrationskomik

Till en början anar man kanske bara att det är något märkligt… personen ni möter är diskret och lågmäld, men uppför sig ändå lite utanför ramarna. Steg för steg höjs temperaturen, den udda karaktären tar allt mer kontakt, sakta börjar dina arbetskamrater förstå… den hemliga teatern övergår i interaktiv underhållning och bjuder på en kväll utöver det vanliga!

Allt sker i interaktion och samspel med er. Våra skådespelare är specialister på interaktiv teater, och vana att locka fram de roligaste och mest fantasifulla sidorna hos er som publik. Ta tillfället i akt att lära känna nya sidor av dina kolleger… och se dig själv med nya ögon!

Udda karaktärer

Vi erbjuder ett galleri av karaktärer – den giftassugne vännen, den fattige baronen, den oseriöse konsulten med flera. Vi arbetar också fram karaktärer som kan tillföra ”balans” till just ert sällskap, och med lite insidertips från er får våra karaktärer stoff för att agera mitt ibland ert ovetande sällskap.

Tillsammans skapar vi en karaktär som kan ge nya perpektiv – en garanterat underhållande upplevelse!

Undercover_guest_logo_ny