Herrgårdsmord

 INTERAKTIVA KOMEDIER

på slott, herrgårdar och hotell i hela Norden

Norsk English-small 

Vill du interagera – eller bara se och uppleva?

Våra skådespelare spelar fram historien och guidar er genom kvällen. Gott om tid för middag och umgänge, med en inramning som både underhåller och engagerar.

Välkommen till Herrgårdsmord, stig in i en historia där du är en del av handlingen!

Upplev en komisk och spännande mordgåta där skådespelarna finns mitt ibland er! Här kan du själv påverka hur nya intriger uppstår, pakter bildas, teorier tar form… Herrgårdsmord bjuder på en afton med musik, mysterier, spänning, komedi – och garanterat nya samtalsämnen!

UPPLÄGG

Vi rekommenderar att föreställningen blir en överraskning för din grupp, som intet ont anande träffar skådespelare som agerar personal på godset och beter sig aningen märkligt. När välkomstdrinken serveras och andra karaktärer kommer in uppenbaras det för alla att det är en teaterföreställning.

Interaktionen byggs upp steg för steg i samspel med er. Skådespelarna har stor vana att känna in vilka gäster som vill ta större eller mindre del, och vilka som enbart vill vara publik.

Spelet fortsätter till middagen. Gott om tid för umgänge vid borden, samtidigt som underhållningen inramar kvällen. Till desserten kommer upplösningen av gåtan, där ni har möjlighet att lägga fram era teorier.

Total speltid ca 3 timmar inkl middag. Andra tidsupplägg går också att arrangera.

4-5 skådespelare.

Föreställningarna ges på svenska eller engelska.

Våra föreställningar är mobila, vi spelar där ni befinner er! Kontakta oss gärna för förslag på spännande och stämningsfulla miljöer.

Just nu har vi flera interaktiva mordgåtor på repertoaren:

skrivmaskin

DOKTORN & DÖDEN

Handlingen tar sin början, kanske förr än ni anar. När alla samlas för en drink i salongen är det svårt att veta vem som är vad den synes vara.

Snart tar intrigen fart, mitt ibland er. Doktor Hellsings planer på ett andligt retreat roar inte Baron, han är beredd att göra vad som helst för att godset ska återfå en air av svunna tider. Vill primadonnan leva herrgårdsliv med Baron eller ta sig ur sitt kontrakt och satsa på en internationell karriär? Hon involverar aktörer och gäster i ett glamouröst musik-quiz, men inte heller musikens värld verkar vara fri från bittra konkurrenter.

Stig in i en klassisk mordgåta med komedi, musik och mysterier – underhållning och teambuilding i ett!

HEMSÖKT

Släktsammankomster kan ha sina utmaningar, och familjen Löwenstedts jaktbal är inget undantag. Ett nyvunnet arv är inte bara gods och guld, det bäddar också för stora förväntningar och minst lika stora besvikelser.

Att hålla skenet uppe är viktigt, men vissa familjer verkar tveklöst ha fler demoner än andra. Det är lätt att dras in i gränslandet mellan det förflutna, denna värld och nästa.

Följ med i ett komiskt och spöklikt mordmysterium, som spelas där ni befinner er!

BLÅTT BLOD

Mörkret faller över godset. Stämningen är bedrägligt lugn och gemytlig när familjens överhuvud välkomnar dig som en gammal vän i huset – men bakom de goda skratten skymtar snart dolda agendor och mörka familjehemligheter.

Godsägarinnans hastiga bortgång har lämnat allt i ett oklart läge. Ska det bli hennes karriärhungrige make som får sin vilja fram, eller sonen och hans konstnärliga hustru..? Innan du vet ordet av är det någon som diskret har bett om din hjälp. Vad kan detta få för följder… och vem ska du välja att vara lojal mot..?

Ett komiskt mordmysterium där ni befinner er i händelsernas centrum!

****

Alla våra mordmysterier ges på svenska eller engelska.