Herrgårdsmord

 INTERAKTIVA KOMEDIER

på slott, herrgårdar och hotell i hela Norden

Norsk English-small 

Vill du interagera – eller bara se och uppleva?

Våra skådespelare spelar fram historien och guidar er genom kvällen. Gott om tid för middag och umgänge, med en inramning som både underhåller och engagerar.

Välkommen till Herrgårdsmord, stig in i en historia där du är en del av handlingen!

Upplev en komisk och spännande mordgåta där skådespelarna finns mitt ibland er! Här kan du själv påverka hur nya intriger uppstår, pakter bildas, teorier tar form… Herrgårdsmord bjuder på en afton med musik, mysterier, spänning, komedi – och garanterat nya samtalsämnen!

UPPLÄGG

Vi rekommenderar att föreställningen blir en överraskning för din grupp, som intet ont anande träffar skådespelare som agerar personal på godset och beter sig aningen märkligt. När välkomstdrinken serveras och andra karaktärer kommer in uppenbaras det för alla att det är en teaterföreställning.

Interaktionen byggs upp steg för steg i samspel med er. Skådespelarna har stor vana att känna in vilka gäster som vill ta större eller mindre del, och vilka som enbart vill vara publik.

Spelet fortsätter till middagen. Gott om tid för umgänge vid borden, samtidigt som underhållningen inramar kvällen. Till desserten kommer upplösningen av gåtan, där ni har möjlighet att lägga fram era teorier.

Total speltid ca 3 timmar inkl middag. Andra tidsupplägg går också att arrangera.

4-5 skådespelare.

Föreställningarna ges på svenska eller engelska. För engelsk infotext klicka här.

Våra föreställningar är mobila, vi spelar där ni befinner er! Kontakta oss gärna för förslag på spännande och stämningsfulla miljöer.

Just nu har vi flera interaktiva mordgåtor på repertoaren:

skrivmaskin

DOKTORN & DÖDEN

Kvällen inleds med att gästerna möter en nervös konferensvärdinna och en synnerligen dryg hotelldirektör. Just då är det bara beställaren som vet att föreställningen redan har börjat…

Plötsligt hittas hotelldirektörn mördad! Vad kommer att hända med godset nu? Vem ska ta över? Dr Hellsings planer på ett New Age Center roar inte Baron, som gör vad som helst för att godset ska bli ett herresäte igen. Primadonnan bestämmer sig för att satsa på en internationell karriär och involverar gästerna i ett glamouröst musik-quiz, där ni tävlar i lag vid borden.

En komisk mordgåta som bjuder på både underhållning och teambuilding!

HEMSÖKT

En ny sorts mordgåta. Ni gör entré i en förtätad stämning av kvällsmörker, brinnande kandelabrar och mörka familjehemligheter. En svart komedi, där familjen Löwenstedt har samlat er för att inviga den årliga jakten.

Medan välkomstskålen serveras gör godsets ättlingar sitt bästa för att rå om er och upprätthålla traditionerna. Att hålla skenet uppe är av yttersta vikt, men vissa familjer verkar tveklöst ha fler demoner än andra. Det kan räcka med att befinna sig i deras närhet för att dras in i gränslandet mellan det förflutna, denna värld och nästa.

Följ med i ett komiskt och spöklikt mordmysterium, som spelas där ni befinner er!

BLÅTT BLOD

Mörkret faller över godset. Stämningen är bedrägligt lugn och gemytlig när familjens överhuvud välkomnar dig som en gammal vän i huset – men bakom de goda skratten skymtar snart dolda agendor och mörka familjehemligheter. Godsägarinnans hastiga bortgång har lämnat allt i ett oklart läge. Ska det bli hennes karriärhungrige make som får sin vilja fram, eller sonen och hans konstnärliga hustru..? Innan du vet ordet av är det någon som diskret har bett om din hjälp. Vad kan detta få för följder… och vem ska du välja att vara lojal mot..?

Ett komiskt mordmysterium där ni befinner er i händelsernas centrum!

****

Alla våra mordmysterier ges på svenska eller engelska.